X-MAS race i Svendborg

X-MAS race i SvendborgPlacering 2
Køretid 1.35
Puls 167

Ugen op til dette løb var starten på vintersæsonen. Der er kommet lidt mere konsistens i træningen, og jeg har et overblik over, hvad der skal arbejdes med hen over vinteren.
Den sidste måneds tid har som tidligere nævnt været meget roligt, og de ture jeg har kørt, har været i lige så roligt tempo. Forventningerne til løbet i Svendborg var også sat derefter, med mere fokus på at det skulle være sjovt.

Ruten har ry for at være en anelse kedelig, men sne i større mængder koblet med en temperatur lige omkring frysepunktet gjorde det til en sjovere oplevelse end forventet. Der blev tohjuls-slidet i ret så mange sving, og jeg inkasserede naturligvis også et styrt i et af dem, og fik lige smurt hele min højre side ind med et par ekstra kilos mudder. Formen var derimod ikke-eksisterende, og de første to omgange af seks, havde jeg det jævnt dårligt rent fysisk. Jeg lå i front med Kasper Paulsen, som så stærk ud. Efter et par mindre heldige overhalinger på 4. omgang, fik han et godt hul, som han bare udbyggede. Jeg holdt fast i andenpladsen, og var ok tilfreds, da der resultatmæssigt ikke var de store forventninger. Det var til gengæld herresjovt at komme ud i sneen og mudderet!

Pulsen tydede heldigvis på, at jeg var ret frisk med et snit på 167, hvilket er 3 slag over min AT. Selvom løbet havde vejrforholdene imod sig, fik Svendborg Mountainbike klub afviklet et rigtig godt løb, med efterfølgende lækker suppe og drikkelse. Kommer helt klart igen næste år :)

Jeg optog lidt fra løbet, så der er lige klippet en anelse sammen. Har for tiden lidt problemer med korrupte filer fra mit kamera. Derfor bliver nogle klip mere simple end andre, da jeg ikke kan redigere, som jeg gerne vil. Tjek videosektionen for at se klippet fra Svendborg og flere andre.

Mandag aften foregik i træningscentret, hvor jeg var til crossfit. Det var en sand fornøjelse, og glæder mig allerede til næste gang. Er sikker på, det gør mig til en stærkere rytter.

Cheers
/Martin