SRAM liga Silkeborg

SRAM liga Silkeborg

Første afdeling i Silkeborg blev kørt på en fed og hård rute.

Det var en weekend, hvor jeg følte optakten var rigtig god. Formen var opadgående, og jeg havde håbet på at sidde med i den sjove ende af løbet.

Som løbet skød i gang, kom jeg også fint af sted, synes dog jeg blev ramt lidt af grusvejsloopet. Derefter forsøgte jeg uhensigtsmæssigt at køre lidt over evne på enkelte passager rent fysisk. Det blev derfor ikke den helt jævne oplevelse, og til sidst i løbet var jeg efterhånden ret ramt. 😀

Men det fede var, at nu er sæsonen endelig i gang, og der kommer rigeligt med muligheder de næste mange måneder for at ramme topniveauet. 😀

Næste udfordring bliver allerede næste weekend, hvor der skal køres H12 i Nødesbo om lørdagen og SRAM liga i Roskilde om søndagen, det bliver en sjov weekend.

/Martin