Nye vinkler

Nye vinkler

Overskriften kan betyde mange ting, og det gør den for så vidt egentlig også. Der er sket utrolig mange ting den sidste tid, som jeg på ingen måde kan gennemgå, uden at det bliver en roman, hvor læseren er hoppet af efter 3 linjer.

Som det vigtigste kan jeg dog nævne, at Tabitha og jeg har købt hus, hvilket vi er rigtig glade for. En anden væsentlig detalje er, at samarbejdet med Aimhigh er stoppet. Det skal lige nævnes, at jeg har været utrolig glad for samarbejdet med Aimhigh, men nu er det tiden til nye tiltag.
Med en tilhørende kælder i vores nye hus, var det nu muligt for mig at køre mere på hometrainer, og samtidigt træne lidt anderledes. Derfor var det en oplagt mulighed for at prøve nogle ting af.

Allerede efter kun nogle ugers træning, fornemmer jeg en positiv effekt. Formen forbedrer sig naturligvis, når man skruer på intensiteten, men det er lige så meget min hverdag som helhed, der fungerer bedre. Det er i høj grad pga. den effektive udnyttelse af tiden, når man sidder på en trainer. Derudover giver det mig mere ro på om aftenen, til at fokusere på det tekniske i skoven, når man har kørt intervallerne om morgenen.

Det er selvfølgelig langt fra et nyt koncept med en hometrainer, men det er bare utrolig dejligt, at jeg har fundet en rutine, som indledningsvis fungerer optimalt i min hverdag, og som samtidigt giver mig nogle målbare data.

På teamfronten har vi fået udleveret en masse lækkert udstyr. Jeg er meget taknemmelig for den støtte, Specialized giver holdet. Det er fedt at vide, at man kører på det bedste udstyr, når man skal yde sit maksimale. :)

Udover det træningsmæssige har jeg fået kørt lidt løb de sidste par weekender. Jeg har følt mig frisk til dem alle, men det har helt klart været til løbet i Blåbjerg i søndags, hvor jeg har følt mig stærkest.  Jeg er nok som alle andre utrolig spændt på, hvad sæsonstarten byder på.

Valget af hometrainer var i øvrigt rimelig omfattende. Jeg ville rigtig gerne kunne se watt-værdier, men det er oftest forbundet med en større investering. Jeg fandt frem til en BKOOL hometrainer, hvor brugerfladen foregår via en hjemmeside. Det er muligt at køre mange former for etaper med tilhørende video, både flade og kuperet. Udvalget er ret omfattende og med uendelige muligheder for at tilrettelægge sin egen træning. Det sidstnævnte var helt klart det meste interessante for mig. Med lidt øvelse kunne jeg sætte min træning op, så jeg meget præcist lå på de watt-værdier, som jeg ønskede. Og så til en overkommelig pris samtidigt med.

Nu venter der sig endnu en god træningsblok inden sæsonen starter i Vejle. Indtil den starter, vil jeg nyde en lækker espresso på vores nye terrasse i høj solskin. 😀

/Martin