Ny cykel, nyt spor og ny form!

Ny cykel, nyt spor og ny form!

Sidste indlæg omhandlede løbet i Oure, siden da er der sket lidt forskellige ting.

Til at starte med er team cyklerne ankommet. Webike har arbejdet benhårdt for at få alle ender til at mødes, og det er absolut en kæmpe fornøjelse at have en virksomhed så professionel med i projektet.

Sidste år havde jeg fornøjelsen af at køre på en tilsvarende model, så umiddelbart burde det være samme oplevelse. Men det kan jeg entydigt sige at det IKKE er. Det er som om de har ændret en masse småting, som i sidste ende giver en langt bedre samlet oplevelse. Dertil kommer også tilføjelsen af XX1, som må siges at levere varen til UG! Alt i alt er resultatet den sjoveste, fedeste, hurtigste og flotteste cykel jeg nogensinde har kørt på.

Første test for cyklen var Vestergadecup i Blåbjerg. Vardemanden Christian Sloth tog sejren, jeg tog 2. pladsen foran en stærkt kørende Anders Laustsen som tog sig af 3. pladsen. Cyklen performede helt perfekt, var overrasket over hvor godt AutoSag passede til min vægt og kørestil.

Weekenden efter d. 15-17. marts tog DMK Fyn til Slettestrand, mange af os havde aldrig været deroppe, det var derfor rigtig spændende at komme op og prøve et helt nyt spor, som samtidigt bliver rost meget højt. Thomas Bundgaard kom også op om lørdagen, og sidst på formiddagen fik jeg kørt en rigtig god omgang på marathon sporet med ham, 59 min med god gas på.
Det blev i alt til ca 12 timer på sporet henover weekenden. Generelt for weekenden fornemmede jeg formfremgang, hvilket jeg har efterlyst den sidste lange periode. Nu lader det til at komme stille og roligt.

Planen var at vise en masse fede klip fra turen til Slettestrand, men et grantræ slog mit kamera af hjelmen, og selvom jeg stoppede straks, var det umuligt at finde i 10 cm sne. Så hvis du finder et kamera på sporet, så giv gerne lyd! 😀

De fede klip de kommer i næste uge i stedet for, her går turen nemlig sydpå til Bad Säckingen, som afholder den første afdeling af Bundesligaen. Turen går derned sammen med Simon A og Lucas M, jeg er sikker på, det bliver en sjov tur med de unge drenge. :)

Jeg håber de sidste par dages gode fornemmelse af form holder ved over den næste periode. Det er trods alt noget sjovere at køre løb, når der er krudt i benene og hovedet er klar til indsatsen.

Sidste tester inden turen sydpå bliver et lokalt løb på lørdag i Vissenbjerg med gode højdemeter.

/Martin