Kaffepusher, nipler og Webikecup

Kaffepusher, nipler og Webikecup

Denne uge har haft det overordnede mål om at komme ind i en god rutine ovenpå et par ugers cykelfri på grund af “the flu”. Jeg måtte ikke lægge for hårdt ud med træningen, men synes nu alligevel, der var hårde elementer i løbet af ugen. Men jeg er jo stadig levende, så mon ikke det går.

Tidligere på ugen fik jeg nogle nye slags friskristede bønner fra min kaffepusher. Jeg er efterhånden blevet mere og mere glad for en ordentlig kop mocca, og det må jeg sige, at det var! Giver gerne smagsprøver til besøgende. 😀

I lørdags var jeg ude med de unge fra DMK og køre lidt sjov og ballade. Der blev budt på hop og udfordringer i forskellige størrelser, og et par enkelt grænser flyttet undervejs, det var rigtig fedt. Min bike synes nok ikke det er så fedt, særligt ikke når den er en hardtail med fast gaffel. Helt specifikt går det ud over niplerne, som er alu. Landingerne river simpelthen niplerne ud af fælgen, så kan jeg jo lære ikke at køre med alunipler og behandle den som en DH cykel.

Udover god kaffe har ugen båret præg af rigtig god træning, hvor programmerne er fulgt helt til dørs. Næste uge skulle gerne have et nyk opad med timerne, og satser på at den bliver iget så effektiv som den foregående.
Den effektive træning blev sluttet af med Webikecup løb i dag, jeg følte mig frisk og veloplagt i morges. Jeg var stået tidligt op, da jeg jo skulle sætte nye nipler i (messing denne gang). Og opdagede i samme omgang et helt rundt pulleyhjul. Men der var heldigvis tid til det hele, og transporten derud efterfølgende foregik også roligt.

Som løbet startede, kom jeg ikke i pedalen, og på første bakke, måtte jeg arbejde i max for at komme op til fronten. Efter kort tid havde Simon A allerede et lille hul, hvilket han bare udbyggede hele tiden. Han kørte et rigtig stærkt løb i øvrigt. Jeg havde så en Martin Dyrgaard på slæb, som jeg absolut ikke kunne slippe. Men jeg holdt ham da trods alt bagved mig hele vejen og endte på en anden plads i dagens løb. Selvom jeg følte mig frisk og veloplagt, var der ikke helt den fart i cyklen, som jeg havde håbet på. Dog kan jeg ikke andet end at konstatere, at det har været en virkelig god uge rent træningsmæssigt. Så jeg må bare være tålmodig, og fortsætte det gode arbejde. Så skal det nok komme. 😀

Cheers

/Martin