Finale i Oure

Finale i Oure

I søndags var der finaleafslutning på Webikecuppen i Oure. Sidste gang jeg kørte ruten i Oure, var det første løb Webike afholdte dernede omkring 2009, så vidt jeg husker. Jeg kan ærligt sige, at ruten har ændret sig markant til det bedre.
Forholdene for dagen var blandede, selve vejret var virkelig fantastisk. Med lækre solstrejf i mens man to-hjuls slidede igennem svingene. For det var seriøst glat! Solen havde lige tøet toppen af sporet op, og det gjorde underlaget sæbeagtigt flere steder. Dette må naturligvis ikke misforståes med, at det var mindre sjovt af den grund. Tværtimod var det en sjov og udfordrende rute. Det gjorde det kun federe, at en større flok københavnere havde taget turen helt fra hovedstaden til Sydfyn for at give den gas

Selvom det var en spændende rute, havde jeg lidt svært ved at nyde den helt. Den sidste tid har jeg været plaget af lændesmerter, hvilket ikke er noget usædvanligt blandt cykelryttere. Men det har desværre hæmmet mig i en for stor grad den sidste lange periode. Fokus var derfor i dag at lave de øvelser, min fys havde givet mig, særligt om morgenen og igen inden løbet.
Undervejs i løbet gik det fornuftigt, jeg havde mindre smerter end jeg plejer, hvilket må siges, at være et skridt i den rigtige retning heldigvis.

Jeg tror selv, at det er en blanding af flere ting, herunder en muskelgruppe som spænder op under høj belastning, samt en hardtail monteret med fastgaffel. Heldigvis rodes der bod på netop disse ting meget snart, udstrækket er blevet specificeret og virker gavnlig indtil videre, den nye teamcykel med fjeder i begge ender står forhåbentlig også klar i denne uge. Jeg er derfor yderst fortrøstningsfuld for den kommende periode.

Mens nogen sværger til god kaffe (hvilket jeg naturligvis også gør :D), så sværger vi også til god juice hjemme hos os. En del af morgenmaden består ofte af et glas juice med rødbeder, ingefær, gulerødder og appelsin eksempelvis. Det er en skøn måde at få en masse gode vitaminer på. Og kan helt klart anbefales!

Næste løb bliver Blåbjerg i Varde, vi ses til race i vestjylland!

 
/Martin