Back in the snow

Back in the snow

Siden sidste indlæg har der været en del at se til, cyklingen har ikke været den helt store del desværre. Jeg havde lige 4 eksaminer, der skulle klares. Derfor har de sidste par uger båret mest præg af vedligeholdelse.

Men i stedet for at ærge sig over den manglende træningsmængde, må man bare glæde sig over det, man rent faktisk har nået. Det værste man kan gøre, er at forsøge at indhente det tabte. Det går ikke!

Ind imellem har der dog været nogle rigtig gode ture, sidste weekend nåede jeg trods alt op på ca 180 km, så helt skidt er det ikke.

Nu er det så endelig blevet tid til at glæde sig over, at man kan få kørt den ønskede mængde. Billedet er fra dagens tur, og selvom det var koldt, sjappet, tidligt og inkl. en punktering, så var det en af det bedste ture i lang tid, nok primært fordi hovedet ikke er fyldt med Lagrange funktioner, ledelsesteori og andet godt fra studiet.
Men også fordi sæsonen efterhånden ser ud til at falde på plads, og jeg er meget tilfreds med hvordan det kommer til at foregå, mere om det senere!

Desværre har frosten og sneen igen sat sit præg på Fyn, det var også lidt for godt til at være sandt med så mange plusgrader på denne tid af året. Men det ændrer heldigvis ikke på motivationen. 😀

I morgen køres der Webikecup i Nyborg på en ægte tonserrute. Planen er at køre frem og tilbage også, med mindre pingvinerne sætter en stopper for det!

Vi ses i Nyborg til lidt fun 😀

/Martin